Huippuvuoret 2013

Retkikunta Longyearbyen – Perriertoppen – Newtontoppen – Longyearbyen

Retkikunta

Retkikunta koostuu joukosta ulkoilmaihmisiä, jotka jakavat kiinnostuksen arktiseen vaellukseen. Jokainen retkikuntalainen on osallistunut Vaiska Ky:n järjestämille arktisen vaelluksen kursseille ja heillä on takanaan mm. viikon mittainen valmistava talvivaellus Pohjois-Ruotsin Sarekin kansallispuistossa. Tämän lisäksi kullakin retkikuntalaisella on myös erilaisia omia reissuja takanaan kokemusta kartuttamassa.

Vaiska_IMGP4115

Kari ”Vaiska” Vainio, KouvolaRetkikunnan johtaja. Miksi olet täällä? Lähden tekemään viimeistä Huippuvuorten hiihtovaellusta. Mikä on parasta retkiruokaa? Jerky

 

 Aki_IMGP4129

Aki Kattelus, Vantaa – Työryhmä: Viestintä ja julkaisut. Miksi olet täällä? Luin pienenä Curwoodin kirjoja ja halusin Kanadan erämaihin. Harjoitellaan täällä. Mikä on parasta retkiruokaa? Liekitetty leipäjuusto, suklaalla täytetty banaani. 

 

Heka_IMGP4114

Heikki ”Heka” Vehkasalo, Kirkkonummi – Työryhmä: Varusteet. Miksi olet täällä: Kai se on nähtävä mitä siellä mäen takana on. Mikä on parasta retkiruokaa? Kaviaari ja hanhenmaksapallerot.

Irma_IMGP4110

Irma Garam, Helsinki – Työryhmä: Taustatiedot. Miksi olet täällä? Tykkään kaikesta luonnossa liikkumisesta, tekee mieli kokeilla erilaisia, haastavampia retkiä. Mikä on parasta retkiruokaa? Ruisleipä meetvurstilla ja suklaa. 

 

Janne_IMGP4131

Janne Rinne, Turku – Miksi olet täällä? Maisemat. Mikä on parasta retkiruokaa: Norjalainen pakastekuivattu Real Turmat.

 

Jenni_IMGP4117

Jenni Nurminen, Juupajoki – Työryhmä: Reitti, Miksi olet täällä? Pidän talviretkeilystä, haluan päästä osalliseksi uusiin haastaviin maisemiin ja kokemuksiin. Mikä on parasta retkiruokaa? Hernekeittopölyä ja soijarouhetta.

 

 Jouni-K

Jouni Knuuti, Kokkola – Työryhmä: Taustat. Miksi olet täällä? Uusia kokemuksia hakemassa. Mikä on parasta retkiruokaa? Solution foodsin pussiruuat – hyvää kylmänä tai kuumana. 

 

 Jouni-L_IMGP4124 

Jouni Lantto, Oulu – Työryhmä: Riski bisnes. Miksi olet täällä? Jatkuva itsensä ylittäminen. Mikä on parasta retkiruokaa? Nötkötti-makaroni, sokeriharjus.

 

Kalle_IMGP4118

Kalle Kantola, Helsinki – Työryhmä: Viestitoiminta ja retkikunnan aikainen tiedottaminen, Ampuja. Miksi olet täällä? Arktinen retkeily on haastavaa ja erityisesti Huippuvuoret kiinnostaa. Mikä on parasta retkiruokaa? Ulkoilmassa ruoka kuin ruoka on aina hyvää, jopa pussilounaat!

 

Kari_IMGP4113

Kari Peltola, Järvenpää – Työryhmä: Taustat. Miksi olet täällä? Kiinnostus arktisiin ympäristöihin, uudet haasteet ja itsensä voittaminen. Mikä on parasta retkiruokaa? Joskus on tullut paisteltua pihvejäkin, mutta nykyään laiskuuden iskettyä valmispastapussit.

Matti_IMGP4121

Matti Laaksonen, Nousiainen – Työryhmä: Varusteet. Miksi olet täällä? Halu kokeilla miltä 3 viikon vaellus tuntuu. Mikä on parasta retkiruokaa? poronkäristys ja muusi.

 

Miika_IMGP4126

Miika Keso, Helsinki – Työryhmä: Lääkintä. Miksi olet täällä? Haasteiden saaminen, arktisen vaelluksen oppiminen, ainutlaatuinen kokemus. Mikä on parasta retkiruokaa? Currykana.

 

Mika_IMGP4122

Mika Vehkalahti, Tampere – Työryhmä: Reittisuunnittelu. Miksi olet täällä? Elämyksiä hakemassa. Mikä on parasta retkiruokaa? Itse pyydetty taimen nuotiolla paistettuna.

 

Olli_IMGP4120

Olli Syvärinen, Tampere – Työryhmä: Reitinsuunnittelu. Miksi olet täällä? Jäin koukkuun fiilikseen, jossa vain hetki ratkaisee yksinkertaisten asioiden ympärillä ja koska voin. Mikä on parasta retkiruokaa? Sokeroitu harri. 

 

Pasi2_IMGP4203

Pasi Toivanen, Helsinki – Miksi olet täällä? Maisemat ja aika erilainen kokemus arkielämään verrattuna. Mikä on parasta retkiruokaa? Irtokarkit.

 

Paula_IMGP4127

Paula Strengell, Tampere – Työryhmä: Lääkintä. Miksi olet täällä? Paleltumassa. Mikä on parasta retkiruokaa? Proteiinipatukka.

 

Peik_IMGP4119 

Peik Leka, Helsinki – Työryhmä: Varusteet. Miksi olet täällä? Tällainen seikkailu kun tarjoutui niin ei voinut kieltäytyä. Mikä on parasta retkiruokaa? Tofucurry.

 

Päivi_IMGP4111

Päivi Melto, Joutseno – Työryhmä: Taustatiedot. Miksi olet täällä? Elämyksiä, haasteita fyysisiä ja psyykkisiä, Ainutkertaiset maisemat. Mikä on parasta retkiruokaa? Juustoinen pasta-ateria, räiskäleet. 

 

Roope_IMGP4123

Roope Ritvos, Helsinki – Työryhmä: Varusteet. Miksi olet täällä? Pitäähän ihmisen hiihtää. Mikä on parasta retkiruokaa? Makaronit, valkosipuli, oliiviöljy.

 

  

Vesa Kantonen, Helsinki – Työryhmä: Riskiryhmä puoliäänetön yhtiökumppani. Miksi olet täällä? Talvivaellusjutut kiinnostaa, kesä ei niinkään… Mikä on parasta retkiruokaa? Suklaa.

 

 

Mainokset

4 thoughts on “Retkikunta

  1. Koko porukalle kaikkea hyvää toivotan ja erityisesti Päiville. Älä Päivi syötä jääkarhuja kädestä!

  2. Mika muistittehan suunnitella paluureitin? Toivotaan rapeita keliä ja paluureitti johtaa aikanaan lämpöiseen työhuoneesen.
    PS: Karhun lihassa voi olla trikiiniä, joten paistettu Tammukka; NAM!

  3. Terveiset Aki täältä aurinkoisesta Sotkamosta. Joko jääkarhuja näkynyt? Olemme täällä hengessä mukana ja äläkä unohda Jägeriä liekityksestä. Tsemppiä
    T. Eero ja Hannele

  4. Etelä-Pohjanmaalla kevät tökkii samalla tavalla kuin koko maassa. Mitenkä muistelen, että kun Suomen Raskaassa eili armeijassa vedettiin ahkiota, niin siinä pyrki joskus tulemaan hiki. Vieläkö on sama ilmiö todettavissa? Terveiset erityisesti Päiville ja kaikille hyvää fiilistä.

    Jouko K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s